Dans-en-Theaterstudio-Lucienne-en-Annemieke-1-scaled

Lucienne Kraan (links) en Annemieke Bais van Dans en Theaterstudio

Dans en Theaterstudio is een dansschool waar de fijne sfeer centraal staat. "Naast de fysieke lessen vinden wij het ontzettend belangrijk dat onze leerlingen zich gezien voelen. Onze school heeft lessen binnen alle niveaus, van beginnend tot semi-professional. Wij zien graag iedere leerling ontwikkelen op het niveau dat bij hem of haar past. De studio heeft een hoofdlocatie in Ermelo, waar zes dagen per weken lessen zijn voor jong en oud, en nu in Harderwijk in de Roef is dus onze tweede locatie!"

Met dans bewegen

"Wij hopen met Dans en Theaterstudio mensen met dans te kunnen bewegen in de letterlijke èn de figuurlijke zin van het woord. Dit kan vanuit de dansstudio zelf, maar ook vanuit het publiek. We gaan voorstellingen maken voor de buurt. Dus ouderen kunnen heerlijk genieten van kinderen die voor ze dansen, of we maken iets waar je aan meekan doen. Het is de bedoeling en de wens dat we kunnen uitwisselen! Annemieke heeft 4 jaar geleden Beyond Words Productions opgericht, een stichting die voorstellingen maakt met hulpverlenende en maatschappelijke thema’s. Ook in De Roef zullen die te zien zijn. Nu toeren we bijvoorbeeld het het stuk “ Vliegen met gebroken vleugels”  over Burn-out."

Dans is verbinding

Dans geeft mensen zowel een fysieke als mentale uitlaatklep. Het is meer dan alleen maar in beweging zijn. In dans kun je je gevoel leggen en daarmee ook anderen raken. Een dansschool is voor velen als het ware een tweede thuis. Een plek waar je vriendschappen sluit, je passie beoefend en energie krijgt èn kwijt kunt. Ook in de theaterlessen kun je een stuk van je dag in leven verwerken. Speel het uit, dans het uit, samen in verbinding word je sterker!

Warme samenwerking met Positieve Gezondheid

"Wij vinden De Roef een ontzettend mooi project, omdat de warme samenwerking tussen iedereen in het gebouw centraal staat. Iedereen streeft naar hetzelfde doel: positieve gezondheid. Hoe mooi is het dat die positieve gezondheid in één gebouw op zoveel verschillende manieren wordt aangeboden. Als organisaties kun je elkaar versterken en inspireren, dit spreekt ons heel erg aan. Wij als dansstudio zullen daar ook een flink aandeel!Annemieke is naast eigenaar van de studio ook psychosociaal therapeut en zal ook op dat vlak in De Roef werkzaam zijn."

Voor meer info bezoek onze website: