Solid-Ground_small-scaled

Therapeute Annemieke Bais van Solid Ground.

Solid Ground is een praktijk voor individuele, relatie- en gezinstherapie. Solid Ground werkt vanuit het hier en nu: praktisch, transparant en persoonlijk. Je kunt er dichtbij huis in een fijne plek je verhaal kwijt en kunt hulp krijgen. Deze vorm van therapie is geschikt voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen. Individuele gesprekken zijn mogelijk, maar we kunnen ook samen met je partner of als gezin aan het werk gaan.

Samen weer vaste grond onder je voeten vinden

Als je pijn in je rug hebt ga je naar de dokter, maar met verdriet, worstelingen of pijn in je hart, je denken en of gevoelsleven lopen we vaak veel langer rond.
Toch is het erg fijn als er iemand is die er helemaal voor jou is, zonder vooroordeel en met een open blik met je mee kijkt en een poosje met je oploopt. Om zo samen door je problemen heen te komen tot je weer meer vaste grond (Solid Ground) onder je voeten vindt!

Hulpverlening is Positieve Gezondheid

In de breedste zin van het woord is praten en ervaren en doorleven en helen het beste wat je kan overkomen. Een groot kado aan jezelf als je de stap zet om aan jezelf of dat wat jou is overkomen te gaan werken.

Meer mogelijk dan alleen GGZ met Positieve Gezondheid

Niet alle problematiek hoort bij de GGZ, hoeft dus niet op een lange wachtlijst. Veel problemen zoals identiteit, burn-out, stress, gezinsproblemen, communicatie problematiek, omgaan met samengestelde gezinnen kan heel goed bij een therapeut. Vanuit de aanvullende verzekering krijg je de consulten grotendeels vergoed.

Voor meer info bezoek onze website: