Fysiototaal

Deze groepsfoto is gemaakt voor de 1,5 meter maatregelen.

FysioTotaal is een laagdrempelige zorgaanbieder in Stadsweiden. "Iedereen kan bij ons binnenlopen die wil werken aan zijn of haar gezondheid. Samen kijken we wat voor iemand werkt. Misschien heeft iemand behoefte aan een fysiotherapeutische behandeling, of heeft iemand zin om lekker buiten te sporten, of is er behoefte aan meer ontspanning. Iedereen is uniek, wij kijken samen met u wat het beste past. Zorg en sport op maat."

Werken aan gezondheid bij FysioTotaal

FysioTotaal is een fysiotherapiepraktijk en daarnaast ook een centrum waar mensen kunnen zorgen voor hun gezondheid. Zowel lichaam als geest. Mensen kunnen terecht voor fysiotherapie, manuele therapie en revalidatie trajecten. Daarnaast kunnen mensen ook zelfstandig komen sporten of in groepen in o.a. de FysioFit, Yoga en Pilates lessen.
Ook kun je terecht als lichaam en geest uit balans zijn. De psychosomatische therapeuten kijken naar beide aspecten, want FysioTotaal gaat ervan uit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.
FysioFotaal staat als praktijk midden in wijk Stadsweiden. Gevestigd aan De Achterste Wei, naast het winkelcentrum.

Zorg voor je gezondheid

FysioTotaal wil de werkelijke waarde van het woord gezondheidszorg terugbrengen, namelijk ‘zorg voor je gezondheid’, hierbij stellen we niet de ziekte centraal, maar een betekenisvol leven. Je gezond voelen zover als dat mogelijk is.
"Dit houdt in dat wij bij het behandelen van onze cliënten naar verschillende aspecten van gezondheid. Gezondheid gaat over zoveel meer dan alleen maar voldoende bewegen en gezond eten. Aspecten als slaap, ons mentaal welbevinden en zingeving zijn evengoed belangrijk. Door naar het geheel te kijken, kunnen wij mensen beter op weg helpen naar betere gezondheid."
"Wij kijken daarbij naar de mens in zijn geheel, dat is onze ‘Totaal’ in FysioTotaal. De mens staat centraal, iedereen kan bij ons terecht. Ook als je geen klachten hebt, kun je je bij FysioTotaal werken aan je gezondheid."

Zorgverleners spreken dezelfde taal door Positieve Gezondheid

FysioTotaal werkt samen met o.a. huisartsen en specialisten in het ziekenhuis. "Door samen met huisartsen onder een dak te werken, houden wij de lijntjes kort. Doordat Positieve Gezondheid als rode draad door MFC de Roef loopt, spreken we als zorgverleners ook dezelfde taal. Positieve Gezondheid gaat over het centraal stellen van een betekenisvol leven van mensen. Doordat andere organisaties hier ook voor staan, hebben we een gedeelde visie. Dit versterkt de samenwerking met elkaar. We staan voor dezelfde waarden."

Voor meer info bezoek onze website: