Richart-Shiatsu-Praktijk-Centino-4x3-1

Richart Centino van Shiatsu Praktijk Centino.

Shiatsu Praktijk Centino is een begrip in Harderwijk en omstreken. Richart Centino, een geboren en getogen Harderwieker, helpt al bijna 20 jaar zijn cliënten van menig klacht af. "Ik voel me bevoorrecht en ben blij dat ik mensen mag en kan helpen," vertelt hij. "Het is een mooi en dankbaar vak en niet te beschrijven wat je voelt op het moment dat een cliënt met hoop en een big smile, naar huis gaat."

Genees de oorzaak en niet het gevolg

De manier van behandelen van Richarts Shiatsu Praktijk Centino is uniek en heeft maar 1 doel. Genees de oorzaak en niet het gevolg!

Als een cliënt is gestruikeld en daardoor een blessure heeft opgelopen zou je zeggen dat de oorzaak duidelijk is. En ja, dat klopt ook, maar Richart wilt dan graag weten: Waarom ben jij gestruikeld? Of een cliënt met al 20 jaar hevige migraine. Waarom heeft u nog steeds migraine?

Richart is een therapeut met een TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) achtergrond, waarbij het holistisch benaderen van een probleem/klacht/ongemak, heel normaal is. TCG heeft als uitgangspunt, een goede gezondheid en beschouwt pijn en ziekte als signalen dat het lichaam uit balans is. Met zijn Oosterse Behandeltechnieken weet hij vrijwel iedereen te verlichten van zijn/haar onbalans. "Mijn cliënten komen uit alle provincies en sommige zelfs helemaal uit Duitsland."

Cliënt altijd voorop

Toen Richart hoorde over de nieuwbouw van de Roef en dat het gecombineerd zou worden met Positieve Gezondheid heeft hij naar eigen zeggen “de stoute schoenen aangetrokken” en meteen een afspraak gemaakt. Deze kans wilde hij niet laten liggen. Wat hem het meest aantrok van een ruimte in De Roef is de samenwerking met collega-professionals onder één dak. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan het spinnenweb van Positieve Gezondheid worden gewaarborgd, want bij Shiatsu Praktijk Centino staat de cliënt altijd voorop.

Voor meer info bezoek onze website: