Politiek Café

Wat gaat de landelijke politiek óns brengen?
Politiek café MFC De Roef

Het politiek café is terug in Harderwijk, in de mooiste locatie daarvoor, MFC De Roef!
Aan de vooravond van de landelijke Tweede Kamer verkiezingen op 22 november a.s. wordt daar een discussieavond georganiseerd waar lokale vertegenwoordigers van de landelijk actieve politieke partijen aan de hand van stellingen met elkaar en met het publiek in gesprek gaan over de verwachtingen en gevolgen van de landelijke politiek voor de inwoners van Harderwijk en Hierden. Gespreksleider is de ervaren Edwin Fafie.

De verkiezingen hebben tot doel om een nieuw kabinet samen te stellen. Maar wat mogen jij en wij ervan verwachten? Er vertrekken erg veel kamerleden. Hoe houden we de kennis op peil? Hoe herwint de politiek ons vertrouwen? Hoe gaan we om met de noodzaak tot verdere verduurzaming? Zitten de kamerleden die we straks kiezen daar voor zichzelf, voor hun partij of voor ons?

Deze avond hopen wij te bereiken dat de aanwezige vertegenwoordigers van de politieke partijen een duidelijke boodschap gaan afgeven aan de mensen die straks namens ons het land besturen. Niet navelstaren, niet louter vechten voor eigen of partijpolitieke belangen maar knokken voor ónze belangen. Voor betrouwbare en betaalbare zorg, voor goede huisvesting, voor rechten voor iedereen, voor meer veiligheid en vriendelijkheid, voor een gezonde en veilige toekomst voor ons en voor onze kinderen, voor doen wat er beloofd wordt.

Namens de landelijk actieve politieke partijen geven de lokale kopstukken acte de présence. Maak kennis met hen, laat weten wat wij nou echt belangrijk vinden en wat we verbeterd en veranderd willen zien. Dit is dè gelegenheid om hen te briefen, om kennis te nemen van hun standpunten en om de beste keus te maken voor de volgende dag, als je gaat stemmen.
Dus praat mee, luister en word een wijzer en beter geïnformeerd mens!
Noteer: 21 november 20.00 uur, Politiek Café voor iedereen, MFC De Roef, Middelste Wei 2-4, wijk Stadsdennen, Harderwijk. Inloop vanaf 19.30 uur, gratis toegang.

© 2022 MFC Harderwijk - Privacyverklaring - Website ontworpen door: Jesse Ruiter