Seamus and the horses

Ierse Folk Band SEAMUS AND THE HORSES brengt je de authentieke Ierse muziek, de verhalen die erbij horen, de humor en de gezelligheid!
Smeer je keel om mee te zingen met de bekende songs. Droom weg bij prachtige ballades en geniet van authentieke traditionele Ierse Folk.

Op 29 april 2023 komt Seamus and the Horses naar MFC De Kiekmure in Harderwijk, met de muziekvoorstelling 'Hard times come again no more!’.
Hierin blikken we samen terug op de moeilijke tijden die we gekend hebben (denk aan de corona-pandemie) en vieren we dat we weer samen mogen komen! Benyan Admiraal vertelt ook
over de rijke geschiedenis van Ierland.

Samen met zijn Ierse band Seamus and the Horses spelen zij de traditionele Ierse folk muziek afgewisseld met populaire Ierse folk pop (Flogging Molly en Dropkick Murphy’s). Muziek waarbij jong en oud z'n hart kan ophalen!

Na de voorstelling verzorgt DE WHISKEY BROTHERS een whiskyproeverij met een groot assortiment Ierse Whisky’s en is er volop gelegenheid om na te praten. De whiskyproeverij is niet inbegrepen bij het kaartje. Alle consumpties zijn voor eigen kosten.

Via onderstaand contactformulier kunt u een reservering plaatsen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Datum: 29 april 2023
Waar: MFC de Kiekmure
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open:  19.30 uur
Kosten: € 12,50

© 2022 MFC Harderwijk - Privacyverklaring - Website ontworpen door: Jesse Ruiter