Stemmen met een muzikale omlijsting in MFC de Roef

Volgende week woensdag, 22 november, is MFC de Roef één van de stembureaus in de gemeente Harderwijk. De Roef opende oktober 2022 haar deuren als Positief Gezondheidscentrum. Ontmoeting, verbinding en Positieve Gezondheid staan centraal.

De Roef biedt onderdak aan verschillende organisaties, bijvoorbeeld welzijnsorganisatie Zorgdat, huisartsen, osteopaat Ruth Cohen, diverse koren, dansscholen, fotografievereniging de Iris en nog vele andere. Daarnaast is de ontmoetingsruimte de huiskamer van de buurt, waar iedereen van harte welkom is voor koffie, lunch, het spelen van een spelletje of zomaar een praatje.

Kom je ’s avonds stemmen in de Roef? Geniet dan ook van het optreden van het Pop&Rock Koor. Zij repeteren deze avond op de podiumtrap, midden in de ontmoetingsruimte. Zaterdag 11 november waren ze te zien in het tv-programma ‘Even tot hier’. Klik hier voor het fragment!

Na het stemmen nog even bijpraten met de buurman? De bar is open.

Ben je er nog niet helemaal uit op welke partij je gaat stemmen? Kom dan op dinsdag 21 november naar het Politiek Café op 21 november in de Roef. Namens de landelijk actieve politieke partijen geven de lokale kopstukken acte de présence. Dit is dè gelegenheid om hen te briefen, om kennis te nemen van hun standpunten en om de beste keus te maken voor de volgende dag, als je gaat stemmen. MFC De Roef, Middelste Wei 2-4, inloop vanaf 19.30 uur, gratis toegang. Op www.mfcharderwijk.nl vind je een overzicht van alle organisaties en activiteiten op het gebied van zorg, welzijn en ontmoeten in zowel de Roef als de Kiekmure.

© 2022 MFC Harderwijk - Privacyverklaring - Website ontworpen door: Jesse Ruiter